aká je budúcnosť dynamic island

Aká je budúcnosť Dynamic Island od Apple?

Aká je budúcnosť Dynamic Island od Apple? Spoločnosť Apple podľa leakera MajinBu testuje jeho softvérovú verziu pre použitie v budúcnosti.

„Budúcnosť Dynamic Island je v softvérovej verzii. Apple Dynamic ISland zachová aj po tom, čo sa mu podarí zbaviť otvoru v disleji.“

Aj keď sa predpokladá, že Apple v budúcnosti nebude potrebovať otvor v displeji iPhonu, pretože bude schopný skryť všetky súčasti Face ID a prednú kameru pod displejom, Dynamic Island nebude zrušený. Pôvodne bol navrhnutý ako prekrytie otvoru v displeji, no jeho použiteľnosť sa ukázala ako veľmi dobrá.

Budúcnosť Dynamic Island je teda pravdepodobne optimistická. Nová verzia by mala byť nasadená po tom, ako sa podarí skryť všetky komponenty pod dislej iPhonu. Nová generácia Dynamic Island nebude na iPhone stále viditeľná, ale objaví sa pri aktivácii úlohy, ktorá ho využíva. Všetky prispôsobenia aplikácie Dynamic Island by mali byť zachované a očakáva sa, že používatelia budú môcť funkciu úplne vypnúť.

Toto samozrejme otvára možnosť implementácie Dynamic Island-u aj to iných zariadení od Apple. Napríklad softvérová verzia Dynamic Island-u by mohla byť implementovaná do Macbookov a tak isto iPadov.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: