funkcie airpods pro 2, nový firmware pre airpods pro

Aké nové funkcie AirPods Pro prinesie najnovší iOS 18?

Aké nové funkcie AirPods Pro prinesie najnovší iOS 18? Novinky sú postavené na pokročilých technológiách umelej inteligencie a strojového učenia.

„Aké nové funkcie AirPods Pro prídu s novým iOS 18?.“

Personalizovaný priestorový zvuk pre hranie hier

Hráči sa môžu tešiť na personalizovaný priestorový zvuk s dynamickým sledovaním hláv na AirPods (3. generácia), AirPods Pro a AirPods Max. Táto technológia poskytne pohlcujúci zvukový zážitok pri hraní hier, počúvaní hudby alebo sledovaní filmov. Apple sľubuje najnižšiu latenciu bezdrôtového zvuku pri mobilných hrách, čo zabezpečí plynulú komunikáciu s ostatnými hráčmi a vylepšenú kvalitu hlasu.

Adaptívne ovládanie zvuku

Nové funkcie AirPods Pro budú zahŕňať aj Adaptive Audio na AirPods Pro druhej generácie sa dočká vylepšenia. V iOS 18 bude k dispozícii možnosť prispôsobiť nastavenia adaptívneho zvuku, čo umožní používateľom jemnejšie nastaviť úroveň potláčania hluku podľa svojich preferencií a aktuálneho prostredia.

Hlasová izolácia

Apple v iOS 18 prichádza s funkciou izolácie hlasu pre AirPods Pro, ktorá má za cieľ zlepšiť kvalitu hovorov aj v hlučnom prostredí. Mikrofóny v AirPods Pro budú pomocou strojového učenia rozpoznávať a blokovať rušivé zvuky na pozadí, aby bol váš hlas jasne počuteľný pre osobu na druhej strane hovoru.

Gestá hlavy

Nové funkcie AirPods Pro budú zahrňať nové gestá hlavy, umožňujúce handsfree ovládanie AirPods Pro. Používatelia budú môcť pokývať hlavou hore a dole alebo ju potriasť zľava doprava na prijatie alebo odmietnutie hovoru. Ďalšie možnosti zahŕňajú interakciu so Siri na prijímanie alebo odmietanie hovorov, správu notifikácií a ďalšie úlohy bez nutnosti hovorenia.

Režim načúvacieho prístroja

Podľa správy od Marka Gurmana z Bloombergu, AirPods Pro dostanú v iOS 18 nový režim načúvacieho prístroja. Táto funkcia zlepší hlasitosť a jasnosť reči ľudí pred používateľom, čo môže byť obzvlášť užitočné pre ľudí s problémami so sluchom. Táto aktualizácia prinesie AirPods Pro bližšie k úrovni načúvacích zariadení, aj keď Apple doteraz túto funkciu nepropagoval.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: