Aké sú Nové funkcie AirPods Pro 2, ktoré Apple pridá ešte tento rok? airpods pro | Flash Správy funkcie airpods pro 2

Aké sú Nové funkcie AirPods Pro 2, ktoré Apple pridá ešte tento rok?

Aké sú nové funkcie AirPods Pro 2, ktoré Apple pridá ešte tento rok? Slúchadlá AirPods Pro 2 sa dočkajú solídnej aktualizácie a prinesú 5 nových funkcii.

“Nové funkcie AirPods Pro 2, ktoré prídu ešte tento rok budú: Adaptive Audio, conversation awareness, Mute or Unmute, Personalized Volume, Automatic switching.“

Apple nečakane na konferencii WWDC 2023 ukázal päť úplne nových funkcií do druhej generácie AirPods Pro, a to bez potreby aktualizácie hardvéru. Aké sú teda nové funkcie AirPods Pro 2?

Adaptive Audio

Súčasné AirPods Proponúkajú tri režimy ovládania zvuku. K nim sa pridá funkcia Adaptive Audio (Adaptívneho zvuku). Možno už nikdy nebudete potrebovať ostatné režimy. Adaptívny režim dynamicky kombinuje režim Transparency a Noise Cancelation režim (aktívne potlačenie hluku) na základe okolitého prostredia, aby poskytol najlepší zážitok v danom okamihu, hovorí Apple. Adaptive Audio Vám umožní používať režim Transparency, keď s niekym komunikujete, a potom sa hladko prepne do režimu Potlačenie hluku, keď sa ocitnete v hlučno prostredí. Nezistíte ani, že sa režim zmenil, pretože zvuk zostáva konzistentný.

aktualizácia airpods, nové fukcie airpods 2

Conversation Awareness

Vďaka funkcii automatickej pauzy stačí vybrať AirPod z ucha a prehrávanie sa zastaví. Conversation Awareness je nový prístup k podobnej myšlienke. Ak hovoríte so zapnutým funkciou Conversation Awareness, AirPods Pro 2 dokážu automaticky znížiť hlasitosť a zvýrazniť hlasy ľudí, ktorí na Vás hovoria. Počas toho Conversation Awareness aktívne znižuje hluk v pozadí za Vami.

prvá generácia airpods ilus

Mute or unmute

Stlmenie alebo vypnutie zvuku, teda funkcia Mute or Unmute možno neznie tak ohromujúco ako Adaptive Audio a Conversation Awareness, ale je rovnako pohodlná. Ak niekedy použijete svoje AirPods Pro 2 pri telefonovaní, od jesene tohto roka sa budete môcť jednoducho stlmiť počas akéhokoľvek hovoru, stlačením plochy na Vašich Airpods Pro. 

Aké sú Nové funkcie AirPods Pro 2, ktoré Apple pridá ešte tento rok? airpods pro | Flash Správy funkcie airpods pro 2

Personalized Volume

Medzi nové funkcie AirPods Pro 2 bude patriť aj Personalized Volume. Personalizovaná hlasitosť je nová funkcia, ktorá sa bude spoliehať na strojové učenie, aby AirPods Pro 2 lepšie pochopili podmienky prostredia a preferencie počúvania v priebehu času a automaticky vyladili zážitok z médií, teda aj ich hlasitosť.

funkcie airpods pro 2, nový firmware pre airpods pro

Automatic Switching

Automatické prepínanie je funkcia na presun zvukového výstupu medzi zariadeniami Apple, ktorá existuje už dnes. Aktualizácia tejto funkcie sa podľa spoločnosti Apple postará o to, aby čas spojenia medzi zariadeniami Apple používateľa bol výrazne rýchlejší a spoľahlivejší.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: