HomePod

Ako bude vyzerať HomePod pre rok 2023?

Zdá sa, že spoločnosť Apple testuje viacero rôznych variant budúcich inteligentných reproduktorov, ktoré užívatelia využívajú pre ovládanie inteligentnej domácnosti pomocou HomeKit alebo prehrávanie hudby. V našom článku nájdete zhrnutie všetkých dostupných informácii o nových HomePod-och.

V roku 2023 sa očakáva aspoň jedna aktualizácia reproduktora inteligentného reproduktora od Apple, hoci na niektoré rozšírené a nové funkcie si možno ešte budeme musieť počkať dlhšie.

“Nový vačší reproduktor by mal byť cenovo a rozmerovo medzi klasickým HomePod a modelom Mini. mohli by sme sa ho dočkať v prvom štvrťroku 2023.”

 

Spoločnosť Apple v roku 2021 prestala vyrábať pôvodný HomePod v plnej veľkosti, aby sa mohla sústrediť na populárnejší model Mini, ale zvesti naznačujú, že Apple je opäť pripravený skúsiť predaj väčšieho reproduktora.

Mark Gurman z agentúry Bloomberg v roku 2020 uviedol, že spoločnosť Apple pracuje na novom reproduktore, ktorý by bol väčší ako model Mini a veľkosťou by sa približoval pôvodnému HomePodu. Mohol by byť medzi pôvodným modelom a modelom Mini, čo sa týka veľkosti, kvality zvuku a ceny. Ponúknol by tak možnosť pre tých, ktorí chcú niečo väčšie ako Mini, ale nie také drahé ako prvý HomePod.

Cena takéhoto reproduktora by sa mohla pohybovať niekde okolo 150 až 200 dolárov, čo by prevyšovalo cenu Mini (99 dolárov) ale bol by dostupnejší ako prvý model za 299 dolárov.

Analytik Ming-Chi Kuo v máji 2022 uviedol, že spoločnosť Apple navrhuje nový inteligentný reproduktor ale neuviedol konkrétne údaje o veľkosti. V prípade nového HomePodu „sa neočakáva veľa inovácií v oblasti hardvérového dizajnu“. Je možné, že hovoril o tom istom HomePode strednej triedy, ktorý spomínal Gurman.

Nový HomePod by mohol byť vybavený viacdotykovým displejom na hornej strane na účely fyzického ovládania spolu s procesorom S8, teda rovnakým procesorom, aký je v hodinkách Apple Watch Series 8.

Kuo uviedol, že nový reproduktor by mohol vyjsť koncom roka 2022 alebo začiatkom roka 2023, zatiaľ čo Gurman hovorí, že väčší HomePod je na dobrej ceste k uvedeniu na trh v roku 2023.

Keďže rok 2022 je už takmer na konci, znie to tak, že ak sú tieto informácie presné, mohli by sme sa nového inteligentného reproduktoru dočkať už v prvom štvrťroku tohto roka. Apple by možno mohol spojiť oznámenie nového reproduktora s uvedením Apple Music Classical, novej funkcie Apple Music, ktorá bola naplánovaná na rok 2022, ale nevyšla.


homepod mini 2

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: