novy iphone 15 pro

Ako vyzerá nový iPhone 15 Pro zvnútra?

Ako vyzerá nový iPhone 15 Pro zvnútra? YouTube kanál PBKreviews dnes zverejnil detailné rozobratie najnovšieho Apple iPhonu 15 Pro.

„Nový iPhone 15 Pro sa ukázal na videu v komplet rozobratom stave.“

Celkovo sa vnútorná konštrukcia iPhonu 15 Pro veľmi podobá konštrukcii iPhonu 14 Pro, avšak s prepracovaným stredným rámom šasi, ktorý umožňuje jednoduché odstránenie zadného skleneného panela pri opravách. Nový iPhone 15 Pro je vybavený batériou s kapacitou 3 274 mAh, čo sa minulý týždeň ukázalo v regulačnej databáze. Napriek tomu, že iPhone 15 Proo niečo väčšiu batériu ako 3 200 mAh batéria v iPhone 14 Pro, Apple uvádza, že obe zariadenia majú rovnakú výdrž batérie, a to až 23 hodín prehrávania videa v režime offline.

Keďže sa jedná o rozobratie iPhonu 15 Pro, chýba tu pohľad na nový systém štvorprízových šošoviek od Apple, ktorý umožňuje 5-násobné optické priblíženie v iPhone 15 Pro Max. Video poskytuje krátky pohľad na logickú dosku iPhonu 15 Pro s novým čipom Apple A17 Pro, ale niekoľko ďalších podrobností sa dá ešte odhaliť. Webová stránka pre opravy iFixit pravdepodobne v nasledujúcom týždni zverejní podrobnejšie rozobratie zariadenia.

Kompletné video z rozobrania nového iPhone 15 Pro si nôžete pozrieť nižšie pod naším článkom.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: