apple zakázal aplikácia chatgpt pre iphone, ios 18

Aplikácia ChatGPT pre iPhone získala novú funkciu

Spoločnosť OpenAI predstavila novinku vo svojej oficiálnej mobilnej aplikácii. Funkciu Read Aloud určenú pre chatGPT pre iPhone a iPad.

„Aplikácia ChatGPT pre iPhone a ipad získala novú funkciu, Read Aloud. Po novom si môžete odpoveď nechať prečítať nahlas vo vašom iPhone alebo iPade.“

Táto inovácia poskytuje užívateľom možnosť nechať si hlasom čítať odpovede chatGPT s výberom z piatich hlasových alternatív. Aktivácia tejto funkcie je jednoduchá: v aplikácii chatGPT pre iPhone stačí na textovú odpoveď dlho stlačiť a následne vybrať možnosť „Read Aloud“. Funkcia ponúka aj možnosť manipulácie s prehrávaním – môžete čítanie spustiť, pozastaviť alebo ho pretáčať.

Táto nová možnosť čítania, je dostupná rovnako vo webovej verzii chatGPT, rozširuje spektrum hlasovej interakcie so systémom a vychádza z predchádzajúcej funkcie hlasového dialógu, ktorá umožňovala užívateľom komunikovať s chatovacím botom hlasom namiesto klávesnice. Táto funkcia chatGPT pre iPhone podporuje až 37 jazykov a disponuje schopnosťou automaticky identifikovať jazyk prečítaného textu. OpenAI tvrdí, že táto funkcia zlepší prístupnosť pre osoby so zrakovými obmedzeniami alebo s ťažkosťami pri čítaní, ako je dyslexia. Cieľom je tiež posilniť angažovanosť používateľov prostredníctvom personalizovanejšej interakcie a podporiť jazykové vzdelávanie.

ChatGPT, známy svojou schopnosťou poskytovať odpovede a poradenstvo v širokej škále tém vďaka generatívnej umelej inteligencii, teraz s novou funkcionalitou v chatGPT pre iPhone zlepšuje používateľský zážitok. Navyše, vďaka synchronizácii histórie medzi zariadeniami je možné pristupovať k interakciám s chatGPT nielen na webe, ale aj na iOS zariadeniach, pričom je integrovaná aj podpora pre systém rozpoznávania reči Whisper. Aplikáciu stiahnete na tomto odkaze.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: