apple zakázal aplikácia chatgpt pre iphone, ios 18

Oficiálna aplikácia ChatGPT pre iPhone je od dnes dostupná v ďalších krajinách

Oficiálna aplikácia ChatGPT pre iPhone od spoločnosti OpenAI je teraz k dispozícii v ďalších 11 krajinách po jej uvedení na trh v Spojených štátoch minulý týždeň.

“Oficilálna aplikácia ChatGPT pre iPhone a iPad je dostupná v ďalších 11 krajinách. Slovensko a Česko zatiaľ medzi nimi nie sú.“

Oficiálna aplikácia ChatGPT pre iPhone a iPad je po novom k dispozícii na iOS v Albánsku, Chorvátsku, Francúzsku, Nemecku, Írsku, Jamajke, Kórei, Novom Zélande, Nikaragve, Nigérii a Spojenom kráľovstve. OpenAI plánuje aplikáciu rozšíriť aj do ďalších krajín v blízkej budúcnosti. Je teda možné, že sa oficiálnej aplikácie dočkáme za pár týždňov aj na Slovensku.

Aplikácia ChatGPT je bezplatná a umožňuje používateľom synchronizovať históriu chatu na všetkých platformách. Je to najlepší spôsob, ako používať chatbota prostredníctvom oficiálnej platformy, čo by malo znamenať rýchlejšie odpovede. ChatGPT na iOS má tiež funkcie GPT-4 priamo v aplikácii.

Ďalším cieľom OpenAI je priniesť oficiálnu aplikáciu do ešte viac krajín a neskôr v tomto roku aj na konkurečnú platformu Android.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: