aplikácia chatgpt pre mac

Aplikácia ChatGPT pre Mac je teraz dostupná pre všetkých používateľov

Spoločnosť OpeanAI oznámila, že aplikácia ChatGPT pre Mac je teraz dostupná pre všetkých používateľov. Po počiatočnom vydaní, ktoré bolo obmedzené iba pre predplatiteľov.

„Aplikácia ChatGPT pre Mac je od dnes dostupná pre všetkých používateľov bez potreby predplatného ChatGPT Plus.“

Jednou z hlavných funkcií aplikácie je klávesová skratka Option + Space, ktorá umožňuje rýchle vyvolanie rozhrania na zadanie otázok. Táto funkcia uľahčuje používateľom interakciu s ChatGPT a umožňuje im získať odpovede na svoje otázky bez nutnosti otvárania aplikácie manuálne. Ďalšou užitočnou funkciou je hlasový režim, ktorý umožňuje používateľom zadávať otázky a prijímať odpovede pomocou hlasu. Toto je obzvlášť výhodné pre tých, ktorí uprednostňujú hands-free použitie alebo majú problémy s písaním.

Aplikácia ChatGPT pre Mac tiež ponúka možnosť prehľadávať predchádzajúce konverzácie, čo je veľmi užitočné pre používateľov, ktorí potrebujú rýchlo nájsť informácie z minulých diskusií.  Najnovšia verzia ChatGPT, označovaná ako GPT-4o, je k dispozícii zdarma, ale len pre obmedzený počet požiadaviek. To znamená, že používatelia môžu využívať najnovšiu technológiu umelej inteligencie bez nutnosti platby, avšak pri vyššom objeme požiadaviek môžu byť obmedzení. Pre tých, ktorí potrebujú neobmedzený prístup a ďalšie výhody, je stále k dispozícii predplatné ChatGPT Plus.

Apple plánuje integráciu ChatGPT do svojich budúcich verzií operačných systémov, vrátane iOS 18, iPadOS 18 a macOS Sequoia. Táto integrácia by mala priniesť ešte hlbšiu a efektívnejšiu interakciu s umelou inteligenciou pre používateľov všetkých typov zariadení Apple.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: