aplikácia tiktok pre ipad

Aplikácia TikTok pre iPad dostala významnú aktualizáciu

Nová aktualizovaná aplikácia TikTok pre iPad prichádza s vylepšenými navigačnými lištami, čistejším video kanálom a podporou zmeny orientácie.

„Aktualizovaná aplikácia TikTok pre iPad prináša vylepšenú kvalitu videí, nové navigačné lišty a podporu orientácie na výšku aj šírku.“

TikTok, jedna z najpopulárnejších platforiem pre zdieľanie videí, nedávno oznámila významnú aktualizáciu svojej aplikácie TikTok pre iPad. Táto „úplná modernizácia“ prináša nové navigačné lišty, vylepšený video kanál s lepšou čistotou a podporu pre orientáciu na šírku aj na výšku​​.

Aktualizácia aplikácie TikTok pre iPad sa zameriava na zlepšenie používateľského zážitku na veľkých obrazovkách iPadov. Nová verzia aplikácie:

– Čistejší Video Kanál: Vylepšená kvalita a čistota videí.

– Nové Navigačné Lišty: Umožňujú ľahký prístup k obľúbeným funkcionalitám a záložkám.

– Podpora Orientácie: TikTok teraz funguje v orientácii na šírku aj na výšku bez ohľadu na to, ako používateľ drží svoje zariadenie.

Spoločnosť TikTok zdôrazňuje, že nová verzia aplikácie TikTok pre iPad je súčasťou ich záväzku poskytovať inkluzívne a príjemné prostredie pre všetkých používateľov a plánuje naďalej investovať do vylepšovania zážitku pre svoju komunitu​​.

Zaujímavé je, že napriek týmto inováciám, výkonný riaditeľ konkurenčnej platformy Instagram v októbri uviedol, že aplikácia Instagram pre iPad stále nie je vo vývoji​​. Aplikácia TikTok pre iPad je dostupná na stiahnutie zadarmo z App Store a predstavuje významný krok vpred v prispôsobení aplikácií pre tabletové zariadenia a zlepšení používateľského zážitku na veľkých obrazovkách​​.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: