windows pre ios,ipados

Aplikácia Windows pre iOS zjednoduší pripojenie k Windows PC

Microsoft predstavil novú aplikáciu s názvom „Windows App“, ktorá umožňuje ľahší a rýchlejší vzdialený prístup k Windows pre iOS, iPadOS a MacOS.

„Nová alikácia Windows pre iOS, iPadOS a MacOS umožní ľahší a rýchlejší prístup k vzdialeným počítačom Windows a cloud službám od Microsoft.“

Táto aplikácia je dostupná pre macOS, iOS, iPadOS, počítače a webové prehliadače a poskytuje aj prístup k Windows 365, Azure Virtual Desktop, Microsoft Dev Box a službám vzdialenej plochy spoločnosti. Aplikácia Windows pre iOS, iPadOS a MacOS má prispôsobiteľnú domovskú obrazovku, z ktorej používatelia môžu jednoducho pristupovať k rôznym cloudovým službám a vzdialeným počítačom. Obsahuje tiež podporu pre viacero monitorov, možnosť nastavenia vlastného rozlíšenia displeja, dynamické rozlíšenie a škálovanie displeja, presmerovanie periférií a ďalšie funkcie.

Hoci spoločnosť Microsoft už dlhé roky ponúka aplikáciu Pripojenie k vzdialenej ploche pre systém Windows, táto nová aplikácia pre Windows signalizuje posun smerom k širšiemu využitiu cloudových služieb pre systém Windows. Momentálne je aplikácia dostupná iba ako náhľad pre podnikové účty, ale v budúcnosti sa pravdepodobne rozšíri aj na bežných zákazníkov.

Podľa portálu The Verge však momentálne nie je možné sa prihlásiť pomocou osobného účtu Microsoft. Verzia aplikácie pre Mac vyžaduje macOS 12 alebo novšie, zatiaľ čo pre iOS/iPadOS je potrebné mať systém iOS alebo iPadOS 16 alebo novší. Prístup k webovej verzii aplikácie je možný na stránke windows.cloud.microsoft.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: