zoom pre apple tv

Aplikácia Zoom pre Apple TV je od dnes dostupná

Populárna aplikácia pre videokonferencie, Zoom, je teraz dostupná aj na platforme Apple TV 4K. Od dnes teda môžete využívať Zoom pre Apple TV.

„Aplikácia Zoom pre Apple TV je od dnes dostupná v Apple TV App store.“

Keďže samotná Apple TV neobsahuje kameru, aplikácia sa spolieha na použitie iPhonu s držiakom, ako je napríklad Belkin MagSafe Mount, aby mohla využiť funkciu Continuity Camera. Systém tvOS 17 priniesol aplikáciu FaceTime na Apple TV a teraz sa k nej pripojila aj aplikácia Zoom pre Apple TV. Funkcia Continuity Camera je kompatibilná s každým iPhonom alebo iPadom s operačným systémom iOS 17 a umožňuje prenos obrazu z kamery zariadenia priamo na Apple TV.

Na jej fungovanie nie je potrebný žiadny špeciálny držiak, stačí akékoľvek zariadenie, ktoré dokáže udržať iPhone alebo iPad vo vzpriamenej polohe. Inteligentné funkcie systému iOS, ako je Centre Stage, pomáhajú smerovať kameru na hovoriacich ľudí v miestnosti. Aplikácia Zoom pre Apple TV je samostatná aplikácia dostupná pre iPhone a iPad pod názvom Zoom for Home TV. Neobsahuje všetky funkcie hlavných aplikácií, ale je špeciálne navrhnutá na iniciovanie a pripojenie sa k stretnutiam z televízora.

Aplikácia Zoom pre Apple TV je od dnes dostupná apple tv | Flash Správy zoom pre apple tv Apple TV 4K 2022 64 GB MN873CS/A Je možné kúpiť v slovenských e-shopoch za cenu od € do (Zdroj: Heureka.sk) Porovnať ceny >>

Medzi jej ďalšie funkcie patrí napríklad integrácia kalendára, ktorá zobrazuje odkazy na nadchádzajúce plánované stretnutia v ľahko dostupnom zobrazení. Aplikáciu Zoom môžete stiahnuť zadarmo z obchodu Apple TV App Store, avšak na jej používanie je potrebné mať účet Zoom.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: