apple music replay

Apple Music Replay 2023 je od dnes k dispozícii

Apple dnes uviedol službu Apple Music Replay pre rok 2023, ktorá umožňuje predplatiteľom zobraziť ich najobľúbenejších interpretov, skladby, albumy, žánre, zoznamy skladieb a stanice za uplynulý rok.

Apple Music Replay je od dnes k dispozícii. Môžete si v ňom pozrieť výber a zoznam vašich najobľúbenejších skladieb, interpretov a rôzne iné štatistiky.“

Služba ponúka používateľom možnosť prezrieť si vlastný Highlight Reel, ktorý predstavuje sériu animovaných kariet v štýle sociálnych médií, zobrazujúcich hudobné zaujímavosti z minulého roka na základe histórie počúvania. Po prezretí Highlight Reel môžu používatelia prejsť na podrobnejšie informácie o svojich najlepších albumoch a zoznamoch skladieb za uplynulý rok. Používatelia si tiež môžu pridať svoj playlist Music Replay 2023 do aplikácie Hudba.

Music Replay 2023 prináša niekoľko zmien, vrátane tmavšej palety farieb a nových animácií v časti Highlight Reel. Míľniky sa teraz dajú zobraziť aj v systéme iOS a Highlight strany sa po prvýkrát dajú zdieľať priamo na platformách sociálnych médií. Music Replay je odpoveďou spoločnosti Apple na Spotify Wrapped, ale na rozdiel od Spotify Wrapped je Apple Music Replay dostupný iba vo webovom prehliadači.

Ak si chcete zobraziť svoje highlighty s Apple Music Replay na rok 2023 a vyskúšať si nový zoznam najlepších skladieb, navštívte stránku replay.music.apple.com.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: