iphone 16 pro bez dynamic island

Apple testuje iPhone 16 Pro bez Dynamic Island-u

Nové špekulácie, naznačujú, že Apple testuje iPhone 16 Pro bez Dynamic Island-u. Nahradiť by ho mal priestriel ako to poznáme z Android smartfónov.

„Apple testuje prototyp iPhone 16 Pro bez Dynamic Island-u. Je ale nepravdepodobné, že Dynamic island z modelov iPhone zmizne už budúci rok.“

Dynamic Island, ktorý bol prvýkrát predstavený na modeloch iPhone 14 Pro a 14 Pro Max, sa tento rok objavuje na všetkých modeloch iPhone 15. Avšak, zdá sa, že Dynamic Island na zariadeniach Apple nebude mať krátke trvanie. Ross Young, renomovaný analytik a CEO spoločnosti Display Supply Chain Consultants (DSCC), predpovedá, že všetky štyri modely iPhone 16 budú Dynamickým ostrovom disponovať. Výraznou zmenou by malo byť zväčšenie displejov na Pro modeloch – iPhone 15 Pro by mal z 6,1-palcového displeja prejsť na 6,3-palcový displej v prípade iPhone 16 Pro, zatiaľ čo iPhone 15 Pro Max by mal svoj 6,7-palcový displej rozšíriť až na 6,9 palcov u modelu iPhone 16 Pro Max.

Young predpokladá, že iPhone 17 prinesie ešte výraznejšie zmeny v roku 2025, kedy by mali modely, ktoré nie sú Pro, dorovnať ich veľkosť.  Čo sa týka série iPhone 17 Pro, Young naznačuje, že by sme mohli očakávať integráciu Face ID priamo pod displejom, spolu s výrezom v tvare diery. To môže byť práve iPhone 16 Pro bez Dynamic Island-u. ktorý Apple práve testuje.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: