apple tv pre android

Apple pracuje na vývoji aplikácie Apple TV pre Android

Apple pracuje na vývoji aplikácie Apple TV pre Android telefóny a tablety. Apple zatiaľ má len aplikáciu pre platformu Android TV.

„Apple začal s vývojom aplikácie Apple TV pre Android telefóny a android tablety.“

Používatelia Android telefónov doteraz mohli sledovať obsah Apple TV+ iba prostredníctvom webového rozhrania na tv.apple.com, čo neni také pohodlné ako natívna aplikácia Apple TV pre Android. Aplikácia Apple TV ponúka množstvo funkcií, vrátane originálnych programov Apple TV+, iných kanálov Apple TV, obchodu na nákup a prenájom filmov a seriálov a tiež športových ponúk, ako sú Friday Night Baseball a MLS Season Pass. Predstavením aplikácie Apple TV pre Android by Apple získal ďalšiu predplatiteľskú základňu. Napríklad Apple Music je dostupná pre Android už od roku 2015.

Okrem mobilných zariadení Apple rozširuje dostupnosť aplikácie Apple TV aj na rôzne iné platformy, vrátane Roku, Amazon Fire Stick, PlayStation, Xbox, Xfinity a ďalších zariadení mimo Apple ekosystému. Minulý rok dokonca vydali natívnu desktopovú aplikáciu pre Windows.

Zatiaľ však nie je jasné, kedy presne bude verzia pre Android dostupná, keďže podľa správ agentúry Bloomberg, Apple len pred nedávnom začal s vývojom tejto aplikácie.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: