nový headset apple vr ilus

Apple VR/Ar Headset by mal byť už vo výrobe

Podľa správy Taiwan Economic Daily News sa Apple VR/AR headset momentálne nachádza vo finálnej fáze výroby a expedície od dodávateľov.

“Apple VR/AR Headset by mal byť vo finálnej fáze výroby a začína sa jeho postupné odosielanie. Je veľmi pravdepodobné, že sa jeho predstavenia dočkáme už v júni 2023.“

Na dodávkach zariadenia sa podieľa aj spoločnosť GIS, ktorá je dcérou spoločnosti Foxconn a zabezpečuje lamináciu šošoviek. GIS už laminuje displeje pre iPady od Apple a podľa správ je vysoko vyťažená. Doteraz sa predpokladalo, že Foxconn bude z dodávky Apple VR/AR Headsetu vynechaný a že jediným dodávateľom bude čínska spoločnosť Luxshare. GIS prevádzkuje závod v Chengdu v Číne, ktorý obsahuje špeciálnu výrobnú linku pre lamináciu šošoviek headsetu.

Podľa týchto informácii by mal byť headset predstavený na konferencii WWDC v júni, ako sa očakávalo, a následne by mal byť uvedený na trh v priebehu nasledujúcich mesiacov. GIS už verejne oznámila, že od druhého štvrťroka 2023, teda od apríla do júna, začne zákazníkom dodávať zariadenia súvisiace s metaversom.

Zapojenie spoločnosti GIS pravdepodobne položí základy pre širšie zapojenie spoločnosti Foxconn do zásobovacieho reťazca druhej generácie Apple headsetu. Vo februári sa totiž uvádzalo, že Foxconn dúfa, že bude môcť vyrábať lacnejšiu verziu druhej generácie headsetu od spoločnosti Apple.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: