face id pod displejom

Blíži sa Face ID pod displejom? Jedna indícia tomu nasvedčuje

Blíži sa Face ID pod displejom? Nová správa z dodávateľského reťazca tomu nasvedčuje. Nie je však jasné, či by sa táto zmena mala udiať už pri IPhone 16.

„Face ID pod displejom by mohlo byť implementované už tento rok do modelov iPhone 16 Pro.“

Spoločnosť Apple zrušila objednávky na súčasné komponenty Face ID, čo súvisí s uzavretím britského závodu na výrobu čipov. Tento krok by mal umožniť integráciu Face ID pod displejom, čím sa zmenší veľkosť Dynamic Island a zlepší celkový dizajn zariadenia. Okrem prepracovaného Face ID sa očakáva, že iPhone 16 Pro prinesie aj ďalšie vylepšenia.

Medzi ne patrí nový A18 čip, ktorý by mal zabezpečiť vyšší výkon a lepšiu energetickú efektivitu. Fotoaparát by mal byť tiež vylepšený, s novými funkciami, ktoré zlepšia kvalitu snímok a videí. Ďalšou zaujímavou novinkou je plánované tlačidlo Capture, ktoré by malo uľahčiť zachytávanie fotografií a videí. Toto tlačidlo bude umiestnené na bočnej strane zariadenia pod uzamykacím tlačidlom, čo umožní rýchly prístup k fotoaparátu.

Očakáva sa, že tieto zmeny budú oficiálne predstavené na septembrovom Apple evente, kde budú predstavené všetky modely iPhone 16.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: