macos ventura 13.3 predaj mac

Čo nové prináša MacOS Ventura 13.3?

Po niekoľkých týždňoch od príchodu verzie 13.2 spoločnosť Apple vydala beta verziu macOS ventura 13.3 pre vývojárov. Pre účastníkov verejného beta softvérového programu bude aktualizácia uvoľnená pravdepodobne v priebehu tohto týždňa.

“MacOS ventura 13.3 obsahuje opravy chýb. je možné, že po určitom čase, šikovný programátori nájdu v jeho zdrojovom kóde zmienky o chystaných Mac počítačoch.“

Podľa poznámok k vydaniu novej verzie operačného systému pre Mac, MacOS Ventura 13.3 obsahuje niekoľko opráv týkajúcich sa aplikácií iWork, virtualizačného softvéru, iCloudu, Správcu úloh a ďalších. Je tiež možné, že Ventura 13.3 by mohla obsahovať skryté informácie o nadchádzajúcich verziách počítačov Mac vrátane údajného 15-palcového MacBooku Air a prvého Silicone Apple Mac Pro.

Aktualizácia 13.3 nasleduje po vydaní macOS Ventura 13.2 z januára, ktoré obsahovalo takmer dve desiatky bezpečnostných aktualizácií a podporu fyzických bezpečnostných kľúčov s certifikátom FIDO. Začiatkom tohto týždňa spoločnosť Apple vydala macOS Ventura 13.2.1, ktorý obsahoval ďalšie tri kritické bezpečnostné opravy. Vrátane opravy zraniteľnosti WebKit, ktorá mohla viesť k spusteniu ľubovoľného kódu. Ak chcete nainštalovať verejnú beta verziu macOS 13.3, keď sa objaví, musíte svoj Mac zaregistrovať v programe Apple Beta Software Program. Aktualizácie potom budete dostávať priebežne počas procesu vývoja.

macos ventura 13.3

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: