control center iphonu

Control Center iPhone by sa malo v iOS 17 zmeniť

Podľa člena fóra MacRumors, ktorý presne predpovedal Dynamic Island na iPhone 14 Pro, bude iOS 17 obsahovať výrazné zmeny v Control Center iPhone.

“Chystaný iOS 17 si by mal priniesť zmenený Control Center iPhonu.“

V anonymnej správe zdroj doplnil, že sa iOS 17 bude sústrediť na zlepšenie výkonu a stability, čo naznačuje, že prepracovaný Control Center iPhonu by mohol byť jednou z významnejších zmien. Apple by mal oznámiť iOS 17 počas keynote prezentácie WWDC 2023 5. júna a ako obvykle, prvá beta verzia by mala byť v tento deň k dispozícii pre vývojárov na testovanie.

Zdroj neposkytol žiadne konkrétne detaily o plánovaných zmenách v Control Center, ktorý vyzerá takmer rovnako od jeho uvedenia v iOS 11 v roku 2017. Toto menu poskytuje používateľom iPhone pohodlný prístup k ovládaniu Wi-Fi, Bluetooth, jasu displeja, hlasitosti a mnohých ďalších funkcií systému. Na iPhone X a novších modeloch sa Control Center dá otvoriť posunutím zhora doprava na obrazovke.

Control Center iPhonu bol predstavený s iOS 7 a tento rok oslavuje svoje 10. narodeniny. Na základe špekulácií by mohol Apple urobiť Control Center viac prispôsobiteľným a prepracovať jeho dizajn po šiestich rokoch minimálnych zmien, ale akékoľvek konkrétne zmeny zostávajú zatiaľ neznáme.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: