netflix pre apple vision pro

Kedy bude dostupná Aplikácia Netflix pre Apple Vision Pro?

Aplikácia Netflix pre Apple Vision Pro nebude dostupná pri jeho uvedení na trh. Netflix sa rozhodol, že služba bude prístupná webový prehliadač.

„Aplikácia Netflix pre Apple Vision Pro nebude zatiaľ dostupná. Užívatelia ale môžu použiť Safari na sledovanie filmov a serialov.“

Hovorca Netflixu povedal Markovi Gurmanovi: „Naši členovia budú môcť sledovať Netflix na Vision Pro prostredníctvom webového prehliadača, podobne ako na Macoch.“ V júli 2023 v newsletteri Power On Gurman uviedol, že Netflix „umožní bez úprav používanie jeho iPad aplikácie na headsete,“ ale teraz sa potvrdilo, že služba nebude mať k dispozícii aplikáciu Netflix pre Apple Vision Pro hneď pri spustení.

Napriek tomu, že Apple zjednodušuje prenos aplikácií z iPadOS na visionOS, Netflix sa rozhodol neprispieť vlastnou aplikáciou Netflix pre Apple Vision Pro. Apple ohlásil, že pri uvedení Vision Pro na trh budú k dispozícii rôzne video a športové aplikácie, vrátane Disney+, Discovery+, HBO Max, Amazon Prime Video, Paramount+, Peacock, ESPN, MLB a ďalších, ako aj MLS Season Pass dostupný v aplikácii Apple TV.

Predobjednávky na Vision Pro štartujú v piatok v USA a headset príde na trh 2. februára.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: