Dynamic Island pre celú líniu iPhone 15? Flash Správy | iPhone | iphone 15 dynamic island

Dynamic Island pre celú líniu iPhone 15?

Podľa Marka Gurmana z agentúry Bloomberg plánuje spoločnosť Apple rozšíriť funkciu Dynamic Island na všetky štyri modely iPhonu 15, ktoré uvedie na trh neskôr v tomto roku. Funkcia závislá od hardvéru je v súčasnosti obmedzená na iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max.

“Dynamic Island, ktorý sa v dnešnej dobe nachádza iba v modeloch Pro, by sa mal objaviť v celej modelovej línii iPhone 15.”

 

 


Gurman uviedol, že rad iPhone 15 ponúkne rovnaké štyri veľkosti obrazovky ako rad iPhone 14, čo znamená, že zákazníci môžu očakávať 6,1-palcový iPhone 15, 6,7-palcový iPhone 15 Plus, 6,1-palcový iPhone 15 Pro a 6,7-palcový iPhone 15 Pro Max. Po vzore Apple Watch Ultra Gurman už skôr naznačil, že iPhone 15 Pro Max by sa mohol volať iPhone 15 Ultra.


Dynamic Island je oblasť v tvare pilulky v hornej časti displeja iPhonu, ktorá nahrádza výrez nachádzajúci sa na predchádzajúcich modeloch. Dynamic Island sa za pomoci softvéru mení do rôznych tvarov a veľkostí pre systémové upozornenia a ďalšie informácie. Analytik Ross Young predtým tvrdil, že Dynamic Island bude k dispozícii na všetkých štyroch modeloch iPhone 15, a túto fámu teraz podporil aj Gurman.

Ako sa všeobecne očakávalo, všetky štyri modely iPhone 15 budú podľa Gurmana vybavené portom USB-C namiesto Lightning. USB-C je univerzálnejšie prijatý štandard nabíjania a ponúka vyššiu rýchlosť prenosu dát ako Lightning.

Gurman tiež potvrdil fámy, podľa ktorých budú modely iPhone 15 Pro vybavené titánovým rámom s haptickými tlačidlami hlasitosti. Namiesto fyzického pohybu by dva nové taptické motory vo vnútri zariadenia simulovali pocit stlačenia tlačidiel, podobne ako funguje tlačidlo Domov na iPhone SE a trackpady novších MacBookov.

Ďalší analytik teda potvrdil informácie o ktorých sme Vás informovali nedávno. Preto je stále viac a viac pravdepodobné, že sa tento rok naozaj dočkáme celkom zaujímavých vylepšení celej rady iPhone 15.


 

dynamic island

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: