dynamic island pre iphone 13

Dynamic Island pre iPhone 13? Pozrite ako by vyzeral

Dynamic Island pre iPhone 13? Tento koncept by mohol byť potenciálne aplikovaný aj na výrez pre funkciu Face ID, pozrite si ako by mohol vyzerať.

„Ako by vyzeral dynamic island pre iPhone 13? Pozrite si zaujímavý koncept.“

V roku 2022 priniesla spoločnosť Apple revolučnú novinku, ktorá efektívne spája hardvérovú a softvérovú funkciu. Táto inovácia, známa ako Dynamic Island, nahradila tradičný výrez (notch) na displeji a získala si mnoho fanúšikov. Dynamic Island neobmedzuje svoju funkciu len na estetickú úlohu. Na rozdiel od tradičného výrezu, ktorý je statický a môže byť občas na obrazovke prekážkou, Dynamic Island je interaktívny.

Dynamic Island pre iPhone 13? Pozrite ako by vyzeral Dynamic Island | Flash Správy | iPhone dynamic island pre iphone 13 Apple iPhone 13 128GB Je možné kúpiť v slovenských e-shopoch za cenu od € do (Zdroj: Heureka.sk) Porovnať ceny >>

V roku 2021 Apple výrez (notch) zmenšil v modeli iPhone 13, čo uvoľnilo viac priestoru na displeji pre animácie a tlačidlá. Avšak, napriek potenciálu Dynamic Islandu, je nepravdepodobné, že by Apple túto funkciu zaviedol do starších modelov iPhonu. Dôvodom je, že Dynamic Island je „exkluzívna“ funkcia pre modely iPhone 14 Pro / 14 Pro Max a všetky modely iPhone 15. Ak by Apple túto funkciu zaviedol aj do starších modelov, mohlo by to spôsobiť pokles záujmu o novšie modely. 

Ako by ale vyzeral Dynamic Island pre iPhone 13 si môžete pozrieť na videu nižšie a posúdiť, či by sa Vám takáto softvérová funkcia páčila aj na starších modeloch iPhone.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: