Dynamic Island pre Mac

Dynamic Island pre Mac? Apple možno unikli plány

Dynamic Island pre Mac? Podľa novej ikony, ktorá sa objavila v najnovšej beta verzii iPadOS 17.1, by ho Mac mohol získať namiesto výrezu.

„Dynamic Island pre Mac sa objavil na obrázku získanom z novej verzie iPadOS 17. Či sa jedná iba o chybu alebo nás čakajú Macy s dynamic Island nie je známe.“

IceCoolTech na platforme X (predtým Twitter) zdieľal obrázok MacBooku Pro pri použití funkcie Universal Control v najnovšej beta verzii iPadOS 17.1. Na obrázku je Dynamic Island pre Mac namiesto výrezu. Je dôležité poznamenať, že predchádzajúce obrázky MacBookov v bočnom paneli Universal Control vôbec nezobrazovali výrez, takže by to mohla byť chyba alebo obrázok má demonštrovať inú funkciu. Na prvý pohľad sa však zdá, že zobrazuje Dynamic Island v hornej časti obrazovky MacBooku.

Teraz, keď má Dynamic Island celá rada iPhone 15, je logické, že sa môže objaviť aj na MacBooku a priniesť do macOS podobnú funkciu so živými aktivitami, takže môžete mať prehľad o výsledkoch, časovačoch a úlohách na prvý pohľad.

Očakáva sa, že Apple čoskoro uvedie aktualizované MacBooky s procesormi M3 a iMac s M3, možno ešte tento mesiac prostredníctvom tlačovej správy. Zatiaľ sa neobjavili žiadne iné špekulácie o zmene dizajnu, ktorá by priniesla Dynamic Island pre Mac.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: