apple tv plus ilus, apple tv+

Filmy z Apple Tv Plus by sme v budúcnosti mali vidieť aj v kine

Apple sa chystá vstúpiť do sveta filmového priemyslu tým, že bude produkovať a distribuovať svoje vlastné filmy, ktoré budú premietané v kinách predtým, než budú dostupné na jeho streamovacej službe Apple TV Plus.

“Filmy z Apple TV Plus si budete môcť v predstihu pozrieť v kinách. Apple na túto novú stratégiu distribúcie filmov, plánuje minúť viac ako miliardu dolárov.“

Podľa správy z The Wall Street Journal, Apple sa už dohodol s niekoľkými filmovými štúdiami a režisérmi na spolupráci na rôznych projektoch. Jedným z prvých filmov, ktoré Apple plánuje uviesť do kín, je sci-fi thriller Finch od režiséra Miguela Sapochnika, ktorý je známy zo seriálu Hra o tróny. Film bude mať premiéru 4. novembra a bude v ňom hrať Tom Hanks ako inžinier, ktorý sa snaží prežiť v postapokalyptickej púšti so svojím psom a robotom. Film bude neskôr dostupný na Apple TV Plus 11. novembra.

Ďalším filmom je animovaná komédia The Unlikely Hero of Room 13B od režisérky Nory Twomeyovej, ktorá je známa z filmu Chlapec a svet. Film je adaptáciou rovnomenného románu od Tessy Grattonovej a sleduje príbeh 14-ročného chlapca s OCD, ktorý sa zapojí do skupiny podpory pre mladých ľudí s duševnými problémami. Film bude mať premiéru 18. novembra a bude neskôr dostupný na Apple TV Plus 25. novembra.

Apple tiež pracuje na ďalších filmoch, ako napríklad Killers of the Flower Moon od Martina Scorseseho s Leonardom DiCapriom a Robertom De Nirom. Emancipation od Antoina Fuqua s Willom Smithom a Swan Song od Benjamina Clearyho s Mahershala Alim. Tieto filmy ešte nemajú stanovené dátumy premiér. Apple sa pridáva k iným technologickým gigantom, ako napríklad Netflix a Amazon Prime Video, ktoré tiež produkujú svoje vlastné filmy pre kiná aj pre svoje streamovacie služby. Cieľom Apple je posilniť svoju ponuku obsahu na Apple TV Plus a prilákať viac predplatiteľov. Podľa poslednej správy má Apple TV Plus približne 40 miliónov predplatiteľov po celom svete.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: