HomePod s displejom? Podľa najnovšej správy áno Flash Správy | homepod | Špekulácie HomePod s displejom

HomePod s displejom? Podľa najnovšej správy áno

Apple plánuje v prvej polovici roku 2024 uviesť na trh nový model svojho inteligentného reproduktora HomePod s displejom. Podľa analytika Ming-Chi Kua by tento nový model so 7-palcovým displejom mohol umožniť hlbšiu integráciu s ďalšími Apple produktmi.

“HomePod s displejom by sa mohol podľa najnovšej správy objaviť už budúci rok.“

Spoločnosť Tianma bude podľa Kua hlavným dodávateľom displejov pre tento nový model HomePod. Ak bude spolupráca pri výrobe nového modelu HomePod s displejom úspešná, Tianma by mohla byť aj dodávateľom displejov pre iPady v budúcnosti.

V roku 2021 naznačil Mark Gurman z Bloomberg, že Apple pracuje na nových modeloch HomePodov s displejom a kamerou. Gurman tiež uviedol, že Apple pracuje na funkcii multi-touch pre HomePod. Apple údajne plánuje prepracovať svoju stratégiu inteligentnej domácnosti a pracuje na kombinovanom zariadení Apple TV a HomePod, ako aj na HomePode s displejom namontovanom na robotickom ramene. HomePod teraz používa variant operačného systému tvOS, ale existujú indície, že Apple pracuje na novom operačnom systéme homeOS.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: