ios 16.5

iOS 16.5 Apple už intenzívne testuje

Tento mesiac Apple intenzívnejšie testuje systém iOS 16.5. Naznačujú to správy od agentúry Bloomberg. Očakáva sa, že iOS 16.5 bude jednou z posledných významných aktualizácií pred oznámením systému iOS 17 na konferencii WWDC v júni.

“ios 16.5 by sa mohol dostať na verejnosť už v najbližšom čase. Nie je známe aké vylepšenia prinesie ale malo by sa jednať o jednu z posledných aktualizácii ios 16.“

Nie je ešte známe, aké funkcie sa objavia v systéme iOS 16.5. Avšak, niektoré z funkcií, na ktoré sa čaká, sú sporiaci účet Apple Card, aplikácia Apple Music Classical a možnosť zabezpečenia iMessage pomocou overenia kontaktného kľúča. Očakáva sa, že Apple Pay Later bude tiež čoskoro k dispozícii, ale bude aktivovaná aktualizáciou na strane servera. Naopak systém iOS 17 by mal priniesť novú generáciu Apple CarPlay s ešte hlbšou integráciou s funkciami vozidla, ako sú klimatizácia a FM rádio, podporu viacerých displejov na prístrojovej doske, zvýšenú personalizáciu a ďalšie funkcie. Apple uviedol, že prvé vozidlá s CarPlay novej generácie budú oznámené koncom roka 2023.

Bloomberg zdroje uvádzajú, že zatiaľ sa neobjavilo nič prevratné v súvislosti s iOS 17. Do aktualizácie však zostávajú ešte mesiace takže sa môžu objaviť nové funkcie a vylepšenia časom. Očakáva sa tiež, že iOS 17 umožní možnosť alternatívnych obchodov s aplikáciami pre iPhone v Európe, aby sa splnil zákon o digitálnych trhoch. Nie je zatiaľ známe kedy iOS 16.5 bude dostupný na stiahnutie ale do júna už veľa času neostáva, takže je možné že Apple sa s vydaním poponáhľa aby mohol pomocou beta testerov otestovať jednu z posledných aktualizácii iOS 16.

koncept ios 17 inštalovanie aplikácii

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: