ios 17 iphone horizontálne

iOS 17 by mohol priniesť nový režim zobrazenia pre iPhony

Podľa Marka Gurmanna sa očakáva, že iOS 17 prinesie nový režim zobrazenia, ktorý zmení iPhone na inteligentný displej, keď je zamknutý a umiestnený v horizontálnej polohe.

“iOS 17 by mal priniesť zaujímavú funkciu, ktorá umožní zobrazenie widgetov a iných informácii na zamknutej obrazovke, keď bude iPhone umiestený v horizontálnej polohe.“

Aktuálne Always On Display zobrazuje stlmenú verziu tapety, čas, upozornenia a až päť widgetov. Podpora horizontálneho zobrazenia však chýba. Tento nový režim zobrazenia by sa mal spustiť, keď je iPhone zamknutý a umiestnený vodorovne. Bude fungovať podobne ako dedikované displeje od spoločností Google a Amazon. Cieľom je urobiť iPhony ešte užitočnejšími napríklad, keď ležia na pracovnom stole alebo nočnom stolíku.

Gurman dodáva, že nové zobrazenie bude schopné zobrazovať dáta ako udalosti, počasie a upozornenia v štýle inteligentného domáceho displeja. Táto funkcia bude využívať tmavé pozadie a jasný text pre zvýšenú čitateľnosť. Dodal tiež, že údajne Apple vyvíja vlastný inteligentný displej podobný produktom Echo Show od Amazonu.

iOS 17 bude prvou veľkou aktualizáciou softvéru pre iPhone, odkedy bola predstavená funkcia Always On Display displeja v iOS 16 a iPhone 14 Pro. Očakáva sa, že nová technológia zobrazenia zostane exkluzívnou vlastnosťou Pro modelov s príchodom iPhone 15. Avšak dizajn Dynamic Island by sa mal dostať aj na základné modely iPhone 15.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: