nový iphone 15 titanium

iPhone 15 bude vybavený WiFi 6E

Podľa správy, ktorú tento týždeň zverejnili analytici Blayne Curtis a Tom O’Malley zo spoločnosti Barclays, bude iPhone 15 podporovať Wi-Fi 6E. Analytici nešpecifikovali, či bude táto funkcia dostupná vo všetkých modeloch alebo sa obmedzí len na modely Pro.

“iPhone 15 by mal priniesť podporu Wi-Fi 6E, ktorá poskytne vyššie prenosové rýchlosti a lepšiu stabilitu.“

Apple zatiaľ pridal podporu Wi-Fi 6E do niekoľkých zariadení najnovších zariadení. Podporu  už majú 11-palcových a 12,9-palcových iPadov Pro, 14-palcových a 16-palcových MacBookov Pro a modelov Mac Mini. Zatiaľ čo všetky modely iPhone 14 zostávajú obmedzené na štandardnú Wi-Fi 6.

Wi-Fi 6 funguje v pásmach 2,4 GHz a 5 GHz, zatiaľ čo Wi-Fi 6E funguje aj v pásme 6 GHz, čo umožňuje vyššiu rýchlosť bezdrôtového pripojenia, nižšiu latenciu a menšie rušenie signálu. Ak chcete využiť tieto výhody, zariadenie musí byť pripojené k routeru, ktorý podporuje Wi-Fi 6E.

O Wi-Fi 6E sa hovorilo aj pre modely iPhone 13 a iPhone 14, čo sa ale nepotvrdilo. Teraz keď spoločnosť Apple začala zavádzať podporu Wi-Fi 6E do svojich najnovších zariadení, je pravdepodobnejšie, že iPhone 15 bude tento štandard konečne podporovať.

iPhone 15

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: