iphone 17 slim

iPhone 17 Slim by mal priniesť nový dizajn a vyššiu cenu

Apple plánuje v roku 2025 uviesť na trh nový model iPhone. Mohol by byť pomenovaný iPhone 17 Slim, ktorý by mal byť výrazne tenší ako jeho predchodcovia.

„Objavili sa ďalšie informácie o iPhone 17 Slim. Najzaujímavejšia novinka je premiestnenie fotomodulu z okraja do stredu zariadenia.“

Tento model by mal byť drahší ako súčasný iPhone Pro Max, čím by sa stal najvyšším modelom v ponuke. Nové správy naznačujú, že dizajn iPhone 17 Slim by mal zahŕňať premiestnenie zadných kamier zo súčasného umiestnenia v ľavom hornom rohu do stredu zariadenia, čím sa zmení jeho celkový vzhľad. Okrem toho sa očakáva, že nová verzia Dynamic Island bude užšia, čím poskytne užívateľom väčšiu plochu na displeji.

Displej nového iPhone 17 Slim sa očakáva v rozmedzí od 6,1 do 6,7 palca. Šasi zariadenia bude vyrobené z hliníka, čo by mohlo prispieť k jeho ľahšej váhe. Apple tiež plánuje vybaviť nový model čipom A19, čo by malo zabezpečiť vyšší výkon a efektívnejšie spracovanie dát. Dôležitou informáciou je, že Apple neplánuje uviesť iPhone 17 Plus, čím v ponuke zostanú len štyri modely.

Podľa analytikov Jeffa Pua a Rossa Younga sa očakáva, že nový iPhone 17 bude mať 6,5-palcový displej. Ak sa tieto špekulácie potvrdia, iPhone 17 by mohol byť jedným z najzaujímavejších produktov spoločnosti Apple v posledných rokoch.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: