nový iphone se 4

iPhone SE 4 by sa mal nakoniec objaviť už budúci rok

V decembri minulého roku spoľahlivý analytik spoločnosti Apple Ming-Chi Kuo uviedol, že osud iPhonu SE 4 je neistý, pričom existuje možnosť, že bude zrušený alebo odložený až do roku 2024.

“iPhone se 4 by mohol byť uvedený na trh v budúcom roku a mal by byť prvým iphonom vybaveným vlastným 5G čipom z dielne apple.“

Avšak teraz Kuo oznámil, že Apple obnovil vývoj iPhonu SE 4, ktorý bude prvým iPhonom s vlastným modemom 5G spoločnosti Apple. V sérii dnešných príspevkov na Twitteri Kuo uviedol, že spoločnosť Apple zreštartovala iPhone SE 4 po tom, čo koncom roka 2022 vývoj pozastavila. Podľa Kua bude iPhone SE 4 menšou modifikáciou 6,1-palcového iPhonu 14. Kuo tvrdí, že nový iPhone SE 4 bude mať OLED displej namiesto LCD displeja, čo predstavuje najväčšiu zmenu v plánoch spoločnosti Apple. Tento iPhone bude tiež prvým, ktorý bude používať 5G základný čip spoločnosti Apple a tým nahradí modemy Qualcomm. Avšak toto zariadenie nebude podporovať ultrarýchle mmWave 5G.

Nový iPhone SE bude vybavený základným 5G čipom spoločnosti Apple vyrobeným pomocou 4nm procesu. Kuo tiež uviedol, že v dohľadnej budúcnosti sa očakáva výrazný pokles objednávok spoločnosti Apple od Qualcomm. Dôvodom je prechod spoločnosti Apple na vlastné 5G čipy namiesto spoliehania sa na Qualcomm. Zatiaľ neexistuje presný harmonogram uvedenia nového iPhonu SE 4 na trh, ale zdá sa, že to nebude skôr ako v roku 2024.

iphone se 4

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: