izolácia hlasu pre iphone

Izolácia hlasu pre iPhone bude dostupná v iOS 16.4

V iOS 16.4 beta Apple pridal novú funkciu pre hlasové hovory. Jedná sa o známu funkciu s názvom izolácia hlasu pre iPhone hovory. Táto funkcia umožňuje používateľom potlačiť okolitý hluk a zvýrazniť ich hlas pri telefonovaní.

“Izolácia hlasu pre iPhone je dostupná po novej aktualizácii iOS 16.4 aj pre klasické hovory.“

Táto funkcia bola doposiaľ dostupná iba pre hovory cez internetové pripojenie, napríklad cez FaceTime alebo WhatsUp. V novej aktualizácii Apple pridal túto funkciu aj pre klasické hovory. Ak chcete zapnúť izoláciu hlasu, musíte najprv začať alebo prijať hlasový hovor. Potom stlačte tlačidlo s ikonou mikrofónu na spodnej časti obrazovky. Zobrazí sa vám ponuka s tromi možnosťami: Vypnuté, Izolácia a Široké spektrum.

Vypnuté znamená, že mikrofón bude zachytávať všetky zvuky okolo vás bez filtrovania. Izolácia znamená, že mikrofón bude potláčať hluk a zdôrazňovať váš hlas. Široké spektrum znamená, že mikrofón bude zachytávať všetky zvuky okolo vás s plnou kvalitou.

Izolácia hlasu pre iPhone je užitočná pre ľudí, ktorí často telefonujú v hlučnom prostredí, napríklad na ulici, v doprave alebo v kaviarni. Taktiež je užitočná pre ľudí, ktorí chcú mať súkromné rozhovory bez toho, aby obťažovali ostatných ľudí okolo nich. Novú funkciu si môžete vyskúsať v developer verzii iOS 16.4 alebo počkať na oficiálne vydanie iOS 16.4, ktoré by malo príjsť už čoskoro.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: