predná kamera iphone

Kedy sa zlepší predná kamera iPhone?

Podľa najnovších informácií od analytika Apple Ming-Chi Kua, predná kamera iPhone bude vybavená 24-megapixelovým senzorom v roku 2026.

„Predná kamera iPhone bude v Pro rade iPhone 17, obsahovať 24-megapixelový senzor.“

Predná kamera iPhone 17 bude mať rozlíšenie 24 megapixelov, čo predstavuje výrazný skok oproti 12-megapixelovej prednej kamere iPhone v modeloch iPhone 14 a 15. Tento nárast rozlíšenia prednej kamery iPhone umožní zachytiť väčšie detaily, čo poskytne používateľom väčšiu flexibilitu pri post-procesovaní. Výrazne sa zlepší aj kvalita fotografií pri orezávaní alebo približovaní.

Ďalším dôležitým aspektom je, že predná kamera iPhone bude obsahovať šesťprvkový objektív. Každý prvok tohto objektívu bude navrhnutý tak, aby opravoval rôzne optické aberácie a skreslenia, čo povedie k jasnejším a presnejším fotografiám. Toto vylepšenie prednej kamery iPhone taktiež zvýši efektivitu prenosu svetla na senzor, čím vylepší výkon prednej kamery iPhone pri slabom osvetlení.

Pokiaľ ide o iPhone 17 Pro, predná kamera si zachová tradičný okrúhly výrez, hoci sa očakáva zavedenie technológie Face ID pod panelom. Tento krok by mohol znížiť veľkosť Dynamic Island, ale neovplyvní umiestnenie prednej kamery iPhone. iPhone 17 Pro by mohol byť posledným modelom Apple, ktorý bude zahŕňať okrúhly výrez pre prednú kameru iPhone, keďže sa očakáva, že v roku 2027 Apple prejde na kamery pod displejom v modeloch Pro.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: