Macbook Pro 16 M1 MAX

Macbook Pro 16 M1 MAX kúpite so Zľavou takmer 1000€

Na Alza.sk sa aktuálne nachádza veľmi zaujímavá zľava na Macbook Pro 16 M1 MAX. Pri tomto konkrétnom modely je výška zľavy až 24%, čo v eurách činí takmer 1000€

V zľave sa nachádza jeden z najvýkonnejších MacBookov, ktorý Apple ponúka. Zľavnený MacBook Pro 16 má síce prvú generáciu chipu od Apple s označením M1, ale dôležitejšie je to, že sa jedná o verziu MAX. Ide o kombináciu 10-jadrového CPU s 32-jadrovou GPU. Vo všetkých mysliteľných úlohách je tento chip niekoľkonásobne výkonnejší ako M1, alebo konkurencia so svojím riešením.

Macbook Pro 16 M1 MAX kúpite so Zľavou takmer 1000€ Cena | Macbook Pro | zľava macbook pro 16 m1 max

Pri tomto konkrétnom zľavnenom modeli budete mať k dispozícii až 1TB rýchleho SSD disku. To by mohlo pokryť potreby aj náročného užívateľa.

Ďalej v tomto MacBooku nájdete mini LED podsvietenie v kombinácii s až 120 Hz obnovovacou frekvenciou. V zásade ide o jeden z najlepších displejov, aký môžete v súčasnosti v notebooku mať.

Kapacita batérie sa pohybuje až na úrovni 21 hodín pri prehrávaní videí. Ohromným plusom z používateľského hľadiska je maximálne účinné a tiché chladenie.

Macbook Pro 16 M1 MAX je vybavený trojicou USB-C konektorov s podporou rozhrania Thunderbolt/USB 4. Vďaka tomu ľahko pripojíte ľubovoľné príslušenstvo vrátane obrazovky so 6K rozlíšením pri 60 Hz. K dispozícii je aj 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel.

Novinkou v tomto modeli je použitie HDMI portu, alebo čítačky SDCX na pamäťové karty. Veľký návrat oslávil v tomto modeli aj špeciálny nabíjací magnetický konektor MagSafe.

Ak teda hľadáte pre sebe alebo pre prácu nový stroj, práve táto zľava by pre Vás mohla byť zaujímavá. Pokiaľ by ste sa rozhodli pre tento konkrétny zľavnený model, určite to v budúcnosti neoľutujete. MacBook v tejto konfigurácii Vám vydrží niekoľko rokov.

Vývoj ceny Macbook Pro 16 M1 MAX

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: