novinky watchos 11, kompatibilita watchos 11

Najzaujímavejšie Novinky watchOS 11? Pozrite si stručný prehľad

Dnes na konferencii WWDC 2024 Apple predstavil watchOS 11. Aké sú najzaujímavejšie novinky watchOS 11? Pozrite si náš prehľad.

„Aké hlavné novinky watchOS 11 dnes Apple predstavil na konferencii WWDC 2024?“

Nové funkcie zahŕňajú možnosť prispôsobiť si Activity Rings podľa dní v týždni a umožniť prestávky, čím sa užívateľom umožní udržať si sériu ocenení aj počas dní odpočinku. Medzi hlavné novinky watchOS 11 patrí funkcia „training load“, ktorá pomáha používateľom sledovať intenzitu tréningov v priebehu času. Nový algoritmus využíva údaje ako srdcovú frekvenciu, nadmorskú výšku, trvanie tréningu a vek spolu s hmotnosťou na výpočet odhadovanej námahy a tréningového zaťaženia.

Nová aplikácia Vitals prináša prehľad denných zdravotných štatistík, porovnávajúc aktuálne údaje s historickými dátami a upozorňuje na odchýlky od bežných hodnôt. Ak sú viaceré metriky mimo normálu, používateľ dostane prispôsobené upozornenie, ktoré mu pomôže pochopiť, ako môžu tieto odchýlky ovplyvniť jeho zdravie.

Nové widgety budú automaticky pridané do Smart Stack, napríklad aplikácia Translate sa zobrazí pri cestovaní do inej krajiny a aplikácia Weather pri očakávanej daždi. watchOS 11 tiež prináša Live Activities na Apple Watch po prvýkrát.

Vylepšené Photos ciferníky poskytujú používateľom väčšiu kontrolu a využívajú strojové učenie na automatické orezávanie fotografií. Aktualizácia tiež prináša aplikáciu Translate priamo na Apple Watch.

Prvá beta verzia watchOS 11 pre vývojárov je k dispozícii od dnes, verejná beta bude dostupná v júli a oficiálne vydanie pre verejnosť je plánované na jeseň. 

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: