nová aplikácia od tiktok

Nová Aplikácia od TikToku s názvom TikTok notes prichádza

Táto nová aplikácia od TikToku, ktorá sa pôvodne nazývala TikTok Photos, prichádza so zaujímavým konceptom.

„Nová aplikácia od TikToku s názvom TikTok Notes, bude konkurentom instagramu. Umožní zdieľanie fotografii a mala by byť dostupná už čoskoro.“

Aj keď sa môže zdať, že sa jedná len o ďalšiu kópiu, TikTok Notes ponúka niečo viac ako len klasické fotografie. S novým názvom a aktualizovanou ikonou sa TikTok Notes práve objavil na webe notes.tiktok.com a sľubujú revolúciu vo svete zdieľania fotografií. Nová aplikácia od TikToku ponúka jedinečný dizajn, zdobený obrázkami pripomínajúcimi Polaroidy, je určený na prilákanie pozornosti a interakciu užívateľov prostredníctvom komentárov a srdiečok. Podľa portálu 9to5Mac je TikTok Notes momentálne v alfa verzii a jeho dostupnosť je zatiaľ obmedzená. 

Avšak, spoločnosť TikTok Comms už naznačila, že aplikácia príde na trh čoskoro a bude mať veľký dopad na trh sociálnych médií. Hoci je TikTok Notes stále vo svojich začiatkoch, jeho potenciál je zreteľný. Súčasný úspech TikToku a Instagramu ukazuje, že existuje veľký dopyt po inovatívnych spôsoboch zdieľania obsahu. TikTok Notes sa zdá byť pripraveným konkurentom, ktorý môže zmeniť pravidlá hry. Sledujte túto novú aplikáciu, pretože TikTok Notes by mohol byť ďalším veľkým hráčom na poli sociálnych médií.

Podľa informácii z X účtu TikTokComms by mala byť aplikácia dostupná už od dnes v limitovanom režime testovania pre Austráliu a Kanadu.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: