nová apple wallet

Nová Apple Wallet by vás mohla upozorniť na stratenú kartu

Nová Apple Wallet, ktorú aktuálne vyvíja spoločnosť Apple, má potenciál zmeniť spôsob, ako spravujeme naše platobné a kreditné karty.

„Nová Apple Wallet by mohla zabrániť strate platobnej karty, poprípade Vás upozorniť ak kartu niekde zabudnete.“

Patentová prihláška, ktorá odhaľuje podrobnosti o tomto inovatívnom projekte, naznačuje, že Apple sa snaží vyriešiť starosti spojené s tradičnými fyzickými kartami. Nová Apple Wallet má byť schopná upozorniť užívateľa, ak zabudne kartu v obchode. Okrem toho, keď máte pri sebe len niekoľko kariet, nová Apple Wallet vám môže poskytnúť väčšiu istotu, že ich nezabudnete, ani neztratíte. Bezkontaktné platby veľmi populárne, avšak fyzické karty sú stále nevyhnutnosťou v niektorých situáciách.

Nová Apple Wallet by mohla byť odpoveďou na tieto obmedzenia. Patent spoločnosti Apple popisuje pružinový klip, ktorý má bezpečne udržať karty v peňaženke a zabrániť ich strate alebo vypadnutiu. Jedným z hlavných prvkov tejto inteligentnej peňaženky je tenzometer, ktorý dokáže zistiť, koľko kariet je v peňaženke. Ak sa karta vyberie a nie je včas nahradená, Apple Wallet vás upozorní.

Tento systém je navrhnutý tak, aby minimalizoval riziko straty kariet a zvýšil vašu bezpečnosť. Aj keď patentové prihlášky nie vždy vedú k vývoju reálnych produktov, Apple Wallet s takýmto vylepšením sa zdá byť sľubným riešením pre budúcnosť platobných kariet.

nová apple wallet
nová apple wallet

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: