nová farba iphone 16 Pro

Nová farba iPhone 16 Pro bude ružová respektíve Rose Titan

Podľa najnovších informácií od analytika Ming-Chi Kuo, nová farba iPhone 16 Pro bude Rose Titan, ktorá nahradí modrú titánovú verziu.

„Nová farba iPhone 16 Pro by mala byť Rose Titan a mala by nahradiť verziu modrý titán, známu z iPhone 15 Pro.“

Farby iPhone 16 Pro by mali byť: čierna, biela/strieborná, ružová a prirodzený titán. Očakáva sa, že táto zmena prinesie osvieženie do farebnej palety prémiových modelov a zvýši ich atraktivitu pre zákazníkov. Základné modely iPhone 16 a iPhone 16 Plus budú ponúkané v čiernej, bielej, zelenej, ružovej a modrej farbe. Zaujímavosťou je, že predchádzajúce špekulácie o fialovej farbe sa v aktuálnych správach neobjavili.

Oficiálne predstavenie novej série iPhone 16 sa očakáva na jeseň, pravdepodobne počas tradičného septembrového mediálneho podujatia. Dizajn telefónu by mal byť podobný predchádzajúcim modelom iPhone 15, no s mierne väčšími obrazovkami pri modeloch Pro. Zásadnou zmenou bude aj nové usporiadanie duálnej kamery pre iPhone 15 a 15 Plus, ktoré prejde z diagonálnej na vertikálnu „semaforovú“ konfiguráciu.

Nová farba iPhone 16 Pro má potenciál zaujať široké spektrum používateľov a prispieť k úspechu tejto modelovej rady na trhu, keďže v minulosti zlatá varianta, ktorej by mohla byť nová farba iPhone 16 Pro podobná, bola medzi zákazníkmi veľmi populárna.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: