nová funkcia tiktok

Nová funkcia TikTok zlepšuje prepojenie s Apple Music

Nová funkcia TikTok umožňuje používateľom pridávať obľúbené skladby priamo do hudobných knižníc Apple Music, Spotify a Amazon Music.

„Nová funkcia TikTok aplikácie pridáva tlačidlo, ktorým jednoducho pridáte skladbu z TikTok videa do Vašej Apple Music knižnice.“

Odteraz je možné v aplikácii TikTok rýchlo a bez námahy označiť pieseň a s pár ťuknutiami ju pridať do zoznamu skladieb na zvolenej streamovacej službe. Spoločnosť predstavila túto novinku na svojom blogu, kde podrobne opisuje, ako môžu používatelia využiť nové tlačidlo „Pridať do hudobnej aplikácie“. Po kliknutí na zvukovú stopu sa objaví možnosť vybrať si medzi spomenutými hudobnými službami, a tak rozšíriť svoju osobnú hudobnú zbierku.

TikTok si navyše zapamätá vašu voľbu streamovacej služby po prvom výbere, čo zjednodušuje budúce pridávanie skladieb. V príspevku na blogu spoločnosť zdôrazňuje, že TikTok aplikácie je platformou, kde môžu používatelia objavovať nové hity aj staršie skladby, a že nová funkcia TikTok je navrhnutá tak, aby uľahčila fanúšikom hudby zachytiť a uložiť si skladby, ktoré ich zaujmú.

Funkcia sa postupne dostáva k používateľom, takže jej dostupnosť môže byť v rôznych regiónoch rôzna. Ak ju ešte nevidíte v aplikácii, môže to chvíľu trvať, kým sa dostane aj k vám.

nová funkcia titkok

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: