watchos 10.2

Nová verzia WatchOS 10.2 vrátila späť gesto zmeny ciferníkov

V 3. beta verzii watchOS 10.2, ktorá bola uvoľnená pre vývojárov a verejných beta testerov, sa vrátilo gesto pre prechádzanie medzi ciferníkmi.

„WatchOS 10.2 vrátilo gesto pre zmenu ciferníkov na Apple Watch, na klasické posunutie prstom. Je však nutné túto funkciu aktivovať v nastaveniach Apple Watch.“

Toto gesto bolo odstránené v predchádzajúcich verziách watchOS 10 a niektorí používatelia boli z toho frustrovaní. V predchádzajúcich verziách watchOS 10 si zmena ciferníka vyžadovala stlačenie obrazovky na sekundu a potom posúvanie v zozname pomocou korunky Digital Crown. Táto zmena bola zavedená namiesto pôvodného gesta posúvania prstom po obrazovke. Mnohí používatelia sa však sťažovali a tvrdili, že im chýba pôvodné gesto. Spoločnosť Apple sa na tieto sťažnosti zrejme rozhodla zareagovať a vrátila gesto pre rýchle prechádzanie medzi ciferníkmi v najnovšej beta verzii watchOS 10.2.

Je však dôležité spemenúť, že toto gesto nie je predvolene povolené v tejto beta verzii watchOS 10.2. Používatelia musia manuálne povoliť toto gesto v nastaveniach Apple Watch. Okrem toho je tento prepínač dostupný len priamo na hodinkách Apple Watch a nie cez aplikáciu Watch na iPhone. Napriek tomu je však dobré, že toto gesto sa vrátilo a funguje rovnako ako predtým.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: