nové iphony

nové iPhony, MacBook Pro a Apple Watch, by mali byť tenšie ako súčasné verzie

Spoločnosť Apple plánuje predstaviť nové iPhony, MacBook Pro a Apple Watch, ktoré budú výrazne tenšie ako súčasné verzie, po vzore nového iPad Pro.

„Nové iPhony, Macbook Pro a Apple Watch by mali dostať v priebehu pár rokov nový tenší dizajn.“

V poslednom vydaní svojho newslettera „Power On“ Mark Gurman z agentúry Bloomberg uvádza, že nový iPad Pro, predstavený minulý mesiac, je prvým zariadením novej generácie Apple produktov, ktorých cieľom je byť najtenšími a najľahšími vo svojich kategóriách. Gurman potvrdzuje správy z The Information, že línia iPhone 17 bude obsahovať nový model s úplne novým dizajnom, ktorý bude omnoho tenší než súčasné modely. Taktiež uvádza, že Apple pracuje na nových verziách MacBook Pro a Apple Watch, ktoré budú tenšie ako súčasné generácie.

Posledný redizajn MacBook Pro v roku 2021 spôsobil, že sa zariadenie stalo hrubším a ťažším. Tento redizajn bol spojený s prechodom na Apple Silicon a návratom portov ako MagSafe, HDMI a slot pre SD karty. Gurman tiež informoval o pripravovanej veľkej zmene dizajnu Apple Watch, označovanej ako ‚Apple Watch X‚, ktorá má byť najväčšou zmenou dizajnu doteraz.

Momentálne nie je známe, kedy budú tenšie verzie MacBook Pro a Apple Watch uvedené na trh. Hlavným posolstvom však je, že nový iPad Pro je začiatkom novej generácie Apple dizajnov. Tieto zmeny sú zamerané na vytvorenie najtenších a najľahších produktov vo svojich kategóriách naprieč celým technologickým priemyslom.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: