Nové tlačidlo iPhone 15 Pro

Nové tlačidlo iPhone 15 Pro bolo opäť potvrdené

Aj keď najnovšie správy tvrdia, že spoločnosť Apple zrušila plány nových tlačidiel pre ovládanie hlasitosti na modeloch iPhone 15 Pro, stále sa však očakáva, že nové tlačidlo iPhone 15 Pro je v pláne a bude mať funkciu podobnú Action tlačidlu z Apple Watch. Nahradiť by malo tradičné tlačidlo Ztišiť (vypnutie zvukov) iPhonu.

“Nové tlačidlo iPhone 15 Pro bolo opäť potvrdené ďalším zdrojom a je teda takmer isté, že Pro modely iPhone 15 tento rok prinesú túto zmenu.“

Podľa 9to5Mac momentálne pracujú výrobcovia príslušenstva certifikovaní spoločnosťou Apple s CAD modelmi iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max s dvomi mechanickými tlačidlami na hlasitosť a dodatočným mechanickým tlačidlom, ktoré nahradí tlačidlo Ztíšiť. Podobne ako pri „Action“ tlačidle na hodinkách Apple Watch Ultra, by mohli používatelia priradiť rôzne systémovým funkcie ako napríklad Ztíšiť, Nerušiť, Svietidlo a podobne.

Mechanické tlačidlá pre ovládanie hlasitosti sa stále pohybujú, keď sa stlačia, zatiaľ čo nové tlačidlo iPhone 15 Pro sa bude spoliehať na Taptic Engine vo vnútri iPhonu, aby simulovalo pocit pohybu. Od svojho pôvodného modelu v roku 2007 používa spoločnosť Apple prepínacie tlačidlo Ztíšenia na každom iPhone, takže odstránenie tlačidla bude dosť významnou zmenou pre tento rok. 

Očakáva sa však, že štandardné modely iPhone 15 a iPhone 15 Plus budú mať ešte stále pôvodne tlačidlo pre ztíšenie zvuku a nové tlačidlo „Action“ bude exkluzívne pre zariadenia iPhone 15 Pro.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: