Homepod 2023

Nový Homepod 2023 bol práve predstavený

Spoločnosť Apple dnes opäť prekvapila a oznámila druhú generáciu reproduktora HomePod, ktorý je možné objednať od dnešného dňa za 299 dolárov. Dostupnosť v predajniach a dodávky zákazníkom sa začnú v piatok 3. februára. Uvedenie nového HomePod 2023 bolo predpovedané niekoľkými zdrojmi ale asi iba málo z nich predpokladalo až také skoré predstavenie nového inteligentného reproduktoru od Apple.

“HomePod 2023 ponúkne veľmi podobný dizajn ako predchádzajúci model, podporu Matter, zabudovaný senzor teploty a vhlkosti, S7 chip.”

HomePod druhej generácie má takmer identický dizajn ako HomePod v plnej veľkosti, ktorého predaj bol ukončený v marci 2021. Pri uvedení na trh bude nový HomePod 2023 podľa spoločnosti Apple dostupný v Spojených štátoch, Austrálii, Kanade, Číne, Francúzsku, Nemecku, Taliansku, Japonsku, Španielsku, Spojenom kráľovstve a ďalších 11 krajinách. Slovensko a Česko medzi tymito krajinami nie sú a tak sa opäť budete pri kúpe nového HomePod-u spoliehať na predajcov tretích strán. Tak ako to bolo pri predchádzajúcej generácii. O kompletných novinkách, ktoré prináša nový HomePod Vás budeme informovať v samostatnom článku.

Homepod 2023

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: