nový ios 17.4

Nový iOS 17.4 prináša vylepšenia pre aplikáciu Apple Podcasty

Nový iOS 17.4 prináša vylepšenia pre Apple Podcasty, ktoré teraz ponúkajú automaticky generované prepisy epizód priemo v aplikácii Podcasty.

„Nový iOS 17.4 prináša do aplikácia Apple Podcasty možnosť automatického prepisu epizódy.“

Zavedenie automaticky generovaných prepisov v iOS 17.4 znamená, že hneď ako je epizóda dostupná na počúvanie, jej prepis sa krátko nato objaví v aplikácii. Novinkou je, že ak sa v epizóde nachádzajú dynamicky vkladané zvukové segmenty, tieto časti nebudú zobrazené v pôvodnom prepise. Rovnako nebudú zahrnuté texty piesní v prepisoch.

V aplikácii Apple Podcasts, sa na obrazovke „Práve hrá“ objaví ikona citátu. Po kliknutí na túto ikonu sa zobrazí prepis aktuálne prehrávanej epizódy. Apple uvádza, že slová budú počas prehrávania epizódy zvýrazňované, čo umožní ľahšie sledovanie. Používatelia môžu začať počúvať od konkrétneho bodu v prepise jednoduchým kliknutím na text.

Nový iOS 17.4 tiež umožňuje používateľom zobraziť plaintextovú verziu prepisu bez nutnosti počúvať epizódu. Stačí dlho podržať tlačidlo na epizóde a vybrať možnosť „Zobraziť prepis“. Používatelia môžu vyhľadávať konkrétne slová alebo frázy v každom prepise. Okrem toho, nový iOS 17.4 prináša aj estetické zmeny do aplikácie Apple Podcasts, ako je nový plávajúci dizajn navigačnej lišty „Práve hrá“, ktorý pripomína Apple Music.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: