nový iphone se 4

Nový iPhone SE by mohol byť vybavený Dynamic Islandom

Podľa nedávneho úniku od užívateľa @MajinBuOfficial z X.com, by nový iPhone SE mohol byť vybavený Dynamic Islandom namiesto výrezu.

„Nový iPhone SE by mohol byť vybavený Dynamic Islandom namiesto klasického výrezu.“

Tento zásadný dizajnový posun by signalizoval príklon k estetike, ktorá sa prvýkrát objavila na modeloch iPhone 14 Pro. Okrem toho sa očakáva, že nový iPhone SE prinesie inovácie aj v konfigurácii fotoaparátu. Úniky naznačujú, že zariadenie by mohlo mať vertikálny výčnelok zadného fotoaparátu podobný tomu, ktorý je diskutovaný pre modely iPhone 16 a iPhone 16 Plus, avšak s jediným objektívom.

Fotoaparát, bude doplnený o zadný mikrofón a LED blesk, umiestnené pod objektívom v hrbole v tvare pilulky, čo je znova odchýlka od predchádzajúcich dizajnov. Zatiaľ čo @MajinBuOfficial poskytol pohľad na potenciálne presné schémy pre iPhone 16, je dôležité pripomenúť, že jeho predpovede týkajúce sa produktov Apple boli v minulosti zmiešané. Preto je treba pristupovať k informáciám o novom iPhone SE s určitou mierou skepsy, keďže sú zatiaľ nepotvrdené a Apple môže experimentovať s viacerými prototypmi, čo znamená, že finálny dizajn ešte nemusí byť uzamknutý.

Predpokladá sa, že Apple uvedeie nový iPhone SE na trh v roku 2025, čo by bolo zhruba tri roky po uvedení jeho predchodcu. Avšak tento časový rámec je stále predmetom možných zmien.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: