zákaz predaja apple watch ilus

Od dnes platí Zákaz Predaja Apple Watch v USA

V reakcii na zákaz predaja Apple Watch, Apple oznámil, že musí dočasne pozastaviť predaj Apple Watch Series 9 a Apple Watch Ultra 2.

„Zákaz predaja Apple Watch v USA nadobúda platnosť a Apple pozastavil predaj Apple Watch Ultra 2 a Apple Watch Series 9 vo svojom online obchode.“

Ako bolo avizované, Apple dnes zastavil predaj Apple Watch Series 9 a Apple Watch Ultra 2 vo svojom online obchode v USA, čím reagoval na nadchádzajúci zákaz predaja svojich hodiniek Apple Watch. Zákaz predaja ovplyvnil dostupnosť týchto modelov v online obchode, kde sú teraz označené ako „momentálne nedostupné“.

Toto rozhodnutie bolo prijaté v súlade s nariadením Medzinárodnej obchodnej komisie, ktorá bráni dovozu určitých komponentov Apple Watch do Spojených štátov. Zákaz predaja Apple Watch vznikol po rozhodnutí komisie, ktoré konštatovalo, že technológia senzora kyslíka v krvi Apple Watch porušuje patenty vlastnené spoločnosťou Masimo. Hoci zákaz zatiaľ neovplyvňuje maloobchodné predajne spoločnosti Apple, firma oznámila, že predaj v týchto obchodoch zastaví po 24. decembri.

Zákaz sa týka len oficiálnych predajní Apple v USA. Predajcovia ako Target, Walmart a Best Buy môžu naďalej predávať Apple Watch, kým nevypredajú svoje zásoby. Model Apple Watch SE, ktorý nemá senzor kyslíka v krvi, nebude zákazom predaja Apple Watch ovplyvnený.

Apple môže obnoviť predaj, ak Biely dom zruší zákaz predaja Apple Watch, pričom má na rozhodnutie čas do 25. decembra. Ak zákaz predaja Apple Watch nezruší, Apple nebude môcť predávať tieto hodinky, kým neodstráni technológiu porušujúcu patenty. Spoločnosť plánuje podať odvolanie proti zákazu predaja Apple Watch hneď ako to bude možné.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: