dizajn apple watch ultra

Okopírovala spoločnosť Samsung dizajn Apple Watch Ultra?

Pred oficiálnym predstavením 10. júla unikli podrobné informácie o nových hodinkách od Samsungu, ktoré pripomínajú dizajn Apple Watch Ultra.

„Dizajn Apple Watch Ultra bol okopírovný spoločnosťou samsung, pri ešte nepredstavených Samsung Galaxy Watch Ultra.“

Vďaka Evanovi Blassovi sa na Twitteri/X objavili obrázky, ktoré zobrazujú tieto hodinky v detailoch. Galaxy Watch Ultra sú hranaté inteligentné hodinky Samsung s oranžovými akcentmi na tmavosivom hardvéri, vrátane tlačidla napájania. Hodinky majú aj žiarivo oranžový remienok, ktorý nápadne pripomína remienok hodiniek Apple Watch Ultra.

Remienok Galaxy Watch Ultra obsahuje niečo nové: namiesto tradičného pružinového kolíkového konektora, ktorý bol použitý v predchádzajúcich modeloch Galaxy Watch, používajú nový systém konektorov na remienku, ktorý veľmi pripomína konektor Apple. Tlačidlo na spodnej strane hodiniek naznačuje, že pripojenie je veľmi podobné tomu, ktoré používa Apple.

Celkový dizajn a farebné kombinácie pripomínajú dizajn Apple Watch Ultra, na čo už poukazujú mnohí diskutujúci na zahraničných fórach. Čo si myslíte vy? Okopíraval Samsung dizajn Watch Ultra od Apple?

dizajn apple watch ultra 2
dizajn apple watch ultra

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: