OS 16.3.1

OS 16.3.1 bol práve vydaný pre Apple TV a HomePod

Používatelia Apple TV a HomePodu dostávajú novú aktualizáciu systému. Po vydaní tvOS 16.3 minulý mesiac, spoločnosť Apple teraz uvoľňuje tvOS respektíve OS 16.3.1 so všeobecnými vylepšeniami výkonu a stability pre zariadenia HomePod a Apple TV.

“Nová aktualizácia OS 16.3.1 prináša vylepšenie výkonu a stability pre HomePod, Homepod 2, Mini a apple tv.“

Spoločnosť Apple neposkytla podrobnosti o aktualizácii, len uviedla, že softvér verzie OS 16.3.1 obsahuje všeobecné vylepšenia výkonu a stability. Minulý mesiac bol vydaný systém tvOS 16.3 a verzia 16.3 pre HomePod, ktorý priniesol vylepšenia pre Siri, nové údaje zo senzorov teploty a vlhkosti a ďalšie zmeny. Dnešná aktualizácia pravdepodobne opravuje chyby a výkonnostné problémy súvisiace s týmito funkciami.

Svoj HomePod prvej generácie, HomePod druhej generácie alebo HomePod Mini môžete aktualizovať na novú verziu softvéru tak, že prejdete do aplikácie Domov na iPhone, v zozname zariadení vyberiete svoj HomePod a vyhľadáte položku na stiahnutie aktualizácie softvéru. Apple TV môžete aktualizovať prejdením do aplikácie Nastavenia a vyberiete ponuku Aktualizácia softvéru.

OS 16.3.1

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: