periscope camera

Periscope camera bude exluzívna iba pre najvyšší model iPhone

V novej správe od analitika Ming-Chi Kuo sa uvádza, že spoločnosť Apple bude do roku 2025 ponúkať periscope camera hardware len v jednom iPhone z celej línie radu 15 ale aj budúci rok v rade 16.

“Periscope camera by mala byť exkluzívnym vylepšením iba pre iphone 15 Pro Max (ultra) a ostane to tak aj budúci rok v rade iPhone 16.“

O tom, že Apple do svojich prémiových iPhonov zaradí fotoaparát so super zoomom alebo periscope camera, sa hovorí už roky. Zdá sa, že iPhone 15 Pro Max (Ultra) tento harware nakoniec dostane a zostane exkluzívny pre najväčší a najprémiovejší model spoločnosti Apple vrátane budúceho roka v rade iPhone 16. Podľa tweetu od Ming-Chi Kuo dodávatelia očakávali, že periscope camera sa v roku 2024 dostane do oboch modelov iPhone 16 Pro, nielen do najväčšieho modelu Ultra alebo Pro Max. To sa však malo zmeniť a dodávky sa obmedzia aj v budúcom roku iba pre najväčší iPhone Pro Max (Ultra).

Periscope camera je v podstate zložený objektív, ktorý vkladá dlhší optický zoom do malého priestoru otočením prvkov objektívu pozdĺžne do telefónu. Používatelia vďaka tomu môžu dosiahnuť oveľa väčšie priblíženie bez digitálneho orezania. 3-násobné priblíženie môže v poskočiť na 10-násobné alebo 50-násobné. iPhone 15 Ultra by mal byť nový názov pre budúci 6,7-palcový prémiový iPhone. Názvoslovie spoločnosti Apple sa z času na čas mení a očakáva sa, že iPhone 15 Ultra nahradí v ponuke iPhone 14 Pro Max. Táto fáma teda naznačuje, že periskopový fotoaparát dostane iba veľký profesionálny iPhone počas nasledujúcich dvoch cyklov.

periscope camera

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: