12-palcový macbook

Plánuje Apple oživiť 12-palcový MacBook?

Obľúbený 12-palcový MacBook by sa mohol vrátiť do ponuky spoločnosti Apple, aspoň to naznačujú dnešné nové informácie. Stalo by sa tak po tom, čo spoločnosť Apple pred niekoľkými rokmi prestala vyrábať 12-palcový MacBook. Neskôr sa zamerala na MacBook Air a prechod na Apple Silicon.

“Je možné, že Apple plánuje oživiť 12-palcový macbook. Prísť na trh by mohol koncom roka alebo začiatkom roka 2024.“

Agentúra Bloomberg prvýkrát informovala o práci spoločnosti Apple na oživení 12-palcového MacBooku vlani v lete. Apple začal pracovať aj na novom 12-palcovom notebooku a zvažuje jeho uvedenie na trh koncom roka 2023 alebo začiatkom roka 2024. Uvádzala ich pôvodná správa. O týždeň neskôr Ming-Chi Kuo uviedol, že o 12-palcovom MacBooku nič nepočul. Ale prestal tvrdiť, že na takomto produkte sa určite nepracuje.

Nejasná informácia, ktorú na kórejskej sociálnej sieti Naver zverejnil používateľ „yeux1122“, naznačuje, že ani Apple ešte nerozhodol o osude 12-palcového MacBooku. Tento zdroj má, pokiaľ ide o úspešsnoť tvrdení, veľmi slabé výsledky, preto odporúčame brať dnešnú správu zatiaľ skepticky. Podľa správy, ktorá sa odvoláva na spoločnosť dodávajúcu súčiastky v dodávateľskom reťazci na Taiwane, sa Apple pripravuje na obnovenie 12-palcového MacBooku. Zatiaľ ale nebolo potvrdené, či sa tento produkt skutočne uvedie na trh. Dodávateľský reťazec údajne pripravuje súčiastky a ďalšie veci potrebné pre 12-palcový MacBook. Plány na masovú výrobu neboli potvrdené.

12-palcový macbook

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: