cena iPad pro, cena nového ipad pro

Predpokladaná cena iPad Pro s OLED displejom Vás nepoteší

Podľa novej správy z Korei, by mohli byť budúcoročné OLED modely iPad Pro od Apple oveľa drahšie ako súčasné modely iPad Pro. Dokonca drahšie ako niektoré modely MacBook Pro, ktoré sú momentálne na trhu.

“Cena iPad Pro s OLED displejom by mala začínať na 1500 dolároch za 11-palcový model a 1800 dolároch pre väčší 13-palcový iPad Pro OLED.“

Na základe informácií z odvetvia odhalil web The Elec, že Apple už teraz zvažuje svoju cenovú stratégiu pre dva OLED modely iPadu Pro. Odhadovaná cena iPad Pro OLED začínajú na 1 500 dolároch pre 11-palcový model a 1 800 dolároch pre 13-palcový model. To by znamenalo, že 11-palcový iPad by bol o viac ako 80% drahší ako súčasný 11-palcový iPad Pro s LED Liquid Retina displejom, ktorý začína na 799 dolároch. 13-palcový model by bol o viac ako 60% drahší ako súčasný 12,9-palcový iPad Pro s mini-LED Liquid Retina XDR displejom, ktorý začína na 1 099 dolároch.

Odhadovaná cena iPad Pro OLED modelov dokonca prevyšuje ceny niektorých aktuálne predávaných modelov MacBook Pro. Napríklad MacBook Air s čipom M2 a veľkosťou 13,6 palca začína na 1 199 dolároch, zatiaľ čo MacBook Pro s čipom M2 a veľkosťou 13 palcov začína na 1 299 dolároch. Niektorí považujú zvýšenie za rozumné vzhľadom na prechod na vylepšenú OLED technológiu, ktorá priláka lojálnu zákaznícku základňu Apple, zatiaľ čo iní sa obávajú, že ceny budú viesť k ťažkostiam pri udržaní predaja, pretože iPady nemajú rovnaký dopyt ako napríklad iPhony.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: