predstavenie iphone 15, najnovší iphone 15

Predstavenie iPhone 15 by sa mohlo uskutočniť 12.9.2023

Predstavenie iPhone 15 sa pravdepodobne uskutoční v utorok 12. septembra, podľa nových informácií od Marka Gurmana z agentúry Bloomberg.

“Predstavenie iPhone 15 by sa mohlo odohrať 12. Septembra 2023.“

Gurman vo svojom tweete uviedol, že „všetko nasvedčuje tomu, že predstavenie iPhone 15 bude v dátume 12. septembra„, čo by bolo v súlade s časovým plánom predchádzajúcich udalostí týkajúcich sa iPhonov. V jeho bulletinu Power On, ktorý zverejnil počas víkendu, Gurman naznačil 12. alebo 13. september ako možné dátumy udalosti, ale zdá sa, že utorok je pravdepodobnejší.

Jesenné keynotea Apple týkajúce sa iPhonov sa zvyčajne konajú v prvých dvoch týždňoch septembra a často sa konajú v utorok. Predstavenie na začiatku septembra umožňuje Apple zvýšiť predaj iPhonov pred koncom fiškálneho štvrťroka. Ak budú modely iPhone 15 predstavené 12. septembra a Apple dodrží obvyklý časový plán, predobjednávky by sa mali začať v piatok 15. septembra a uvedenie na trh by malo nasledovať v piatok 22. septembra.

Predpokladáme, že Apple predstaví štyri nové modely iPhonu, vrátane iPhonu 15, iPhonu 15 Plus, iPhonu 15 Pro a iPhonu 15 Pro Max. Očakáva sa, že Dynamic Island sa rozšíri na všetky modely iPhone 15, a navyše Apple prejde na nabíjanie cez USB-C namiesto Lightning. Väčšina ďalších zmien sa týka modelov Pro, ktoré budú mať tenšie rámčeky, rýchlejší čip A17, novú technológiu fotoaparátu a ďalšie funkcie.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: